Kryetari Afrim Gashi i ftuar në “Takimin e madh të Rumelisë” që u organizua nën patronazhin e Presidentit Rexhep Taip Erdogan

Sot, në Stamboll, kisha nderin të marr pjesë në “Takimin e madh të Rumelisë”, me liderë politikë të Ballkanit, që u organizua nën patronazhin e Presidentit Rexhep Taip Erdogan.
Në këtë mënyrë edhe njëherë shpreha mbështetjen dhe mirënjohjen time, të Alternativës dhe të shqiptarëve për bashkëpunimin e deritanishëm mes Turqisë dhe shqiptarëve në Ballkan, por edhe me shtetin tonë.
Afrim Gashi
22.05.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *