Kryetari Afrim Gashi bashkë me Merita Koxhaxhiku dhe disa anëtarë të FR takuan e biseduan nga afër me tregtarët e tregut të Çairit

Me punën e tyre në treg ndihmojnë familjen dhe shtetin. Ne do të angazhohemi që tregu i Çairit të modernizohet. E, me bashkimin e forcave të prodhuesve gjithëshqiptarë do të shtohet oferta e do të ketë çmime më të leverdishme.
Jemi bashkë për ndryshim.
Ndryshimi ia VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *