Kryeparlamentari Gashi takoi sot zv/ministren e Punëve të Jashtme të Greqisë, znj. Aleksandra Papadopolu.

Takova sot zv/ministren e Punëve të Jashtme të Greqisë, znj. Aleksandra Papadopolu.
Shkëmbyem mendime për forcimin e bashkëpunimit dhe dialogut dypalësh. Folëm gjithashtu për procesin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian, ndërsa e falënderova Athinën zyrtare për mbështetjen e vazhdueshme ndaj vendit pas anëtarësimit tonë në NATO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *