Kryeparlamentari Gashi sot në zyrën e tij priti Presidenten e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani Sadriu.

Sot kisha kënaqësi ta pres Presidenten e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani Sadriu.
Gjatë një takimi miqësor e të përzemërt e ritheksuam se Maqedonia e Veriut dhe Kosova, si dy vende fqinje, jo vetëm që kultivojnë marrëdhënie të mira ndërfqinjësore dhe nuk kanë asnjë çështje të hapur, por ato janë edhe dy vende partnere në agjendën euroatlantike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *