Kryeparlamentari Gashi sot në zyrën e tij priti ambasadorin e Mbretërisë së Britanisë së Madhe në Shkup, z. Metju Loson.

Sot kisha kënaqësi ta pres ambasadorin e Mbretërisë së Britanisë së Madhe në Shkup, z. Metju Loson.
I rivlerësuam marrëdhëniet tona të mira dhe biseduam për perspektivat dhe mundësitë që i kemi para vetes.
Britania e Madhe mbetet një partner i rëndësishëm i ynë në ngritjen e kapaciteteve demokratike, por edhe në fushën e drejtësisë dhe të mirëqenies së përgjithshme ekonomike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *