Kryeparlamentari Gashi priti sot në takim miqësor presidentin e Republikës së Shqipërisë, mikun tim z. Bajram Begaj.

Kisha nderin dhe kënaqësinë ta mirëpres presidentin e Republikës së Shqipërisë, mikun tim z. Bajram Begaj.
Folëm për sfidat rajonale dhe bashkëpunimin dypalësh. U dakorduam që marrëdhëniet e shkëlqyera t’i thellojmë e pasurojmë edhe më shumë në të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *