Kryeparlamentari Gashi realizoi takimin e lamtumirës me ambasadorin e deritanishëm të Holandës në vend Dirk Jan Kop.

Sot realizova takimin e lamtumirës me ambasadorin e deritanishëm të Holandës në vend Dirk Jan Kop, të cilit iu falënderova për kontributin për vendin tonë në periudhën e kaluar, veçanërisht për përkrahjen e Holandës për zbatimin e reformave veçanërisht në pjesën e sundimit të së drejtës, si dhe në të gjitha fushat e tjera nga jeta shoqërore dhe proceset demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *