Kryeparlamentari Gashi priti në takim ambasadoren e Republikës së Kroacisë, Nives Tiganj.

Sot realizova takim me ambasadoren e Republikës së Kroacisë, Nives Tiganj të cilës i shprehëm kënaqësi të ndërsjellë për afërsinë dhe miqësinë e dy shteteve.
Në takim shpreha falënderim të madh për përkrahjen e vazhdueshme që Kroacia ia jep perspektivës evropiane të vendit tonë.
Në mënyrë plotësuese iu referova edhe relacioneve të shkëlqyera politike dhe ekonomike dhe veprimit tonë si aleat i NATO-s

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *