Kryeparlamentari Gashi priti në zyrën e tij ambasadorin e OSBE-së në vendin tonë, z. Kilian Wahl

Kënaqësi ta takoj ambasadorin e OSBE-së në vendin tonë, z. Kilian Wahl. E falënderova z. Wahl për mbështetjen e madhe që Misioni i OSBE-së i jep Kuvendit në proceset reformuese.
Biseduam edhe për bashkëpunimet e ardhshme, sidomos në fushat e forcimit të mbikëqyrjes parlamentare, digjitalizimin dhe zbatimin e Planit akcionar gjinor të Kuvendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *