Kryeparlamentari Gashi priti në takim menaxherin e Bankës Botërore për Maqedoninë e Veriut dhe Kosovës, z. Massimiliano Paolucci.

Takova menaxherin e Bankës Botërore për Maqedoninë e Veriut dhe Kosovën, z. Massimiliano Paolucci. Biseduam për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit të vendit tonë me Bankën Botërore dhe e falënderova për mbështetjen e deritanishme të Bankës Botërore për Maqedoninë e Veriut dhe rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *