Degët e Alternativës do t’i masin forcat në futboll.

Sot partia Alternativa ka organizuar turne në futboll, ku do të jenë të përfshirë të gjitha degët e partisë.
Duke filluar nga Tetova, Çairi, Ohri, Likova, Kumanova, Karshiaka, Buteli, Gazi Baba, Bogovina… aktivistët e Alternativës do të përballen mes vete në ndeshje futbolli.
Është një mundësi e mirë për të shfrytëzuar kohën e bukur dhe për të kaluar çaste së bashku.
Natyrisht nuk do të mungojnë as edhe bisedat për zhvillimet politike në vend dhe në rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *