AlternAtivA vazhdon të rritet gjithnjë e më shumë në Tetovë, dhe sonte me praninë e dhjetëra aktivistëve, hapëm selinë e re të partisë.

Sonte, me praninë e dhjetëra aktivistëve, hapëm selinë e re të partisë në Tetovë. AlternAtivA vazhdon të rritet në këtë qytet dhe gjithnjë e më shumë tetovarë përqafojnë idetë politike të Alternativës. Prej sonte, ata kanë një shtëpi të re, ku mund ta jetësojnë idealin e tyre politik.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *