AlternAtivA: Mos i maltretoni mërgimtarët!

Deri te Alternativa kanë arritur informacione se në Drejtorinë e Udhëheqjes së Librave Amë dhe sektorin e MPB së për dokumentacione po ndodh një maltretim dhe poshtërim i mërgimtarëve gjatë realizimit të kërkesave në këto institucione.
Kjo është arsyeja që të apelojmë te këto institucione shtetërore që ta kryejnë punën profesionalisht dhe të mos i maltretojnë mërgimtarët, të cilët drejtohen aty për shërbimet e nevojshme.
Këtu rikujtojmë se mërgimtarët janë faktor shumë i rëndësishëm në ekonominë e vendit tonë dhe ata meritojnë trajtim dhe respekt të veçantë për kontributin e tyre në vendlindje. Ata kanë ardhur t’i kalojnë pushimet në vendlindje me të afërmit e tyre dhe prandaj shteti duhet të ketë qasje respektuese ndaj tyre.
AlternAtivA – Shkup
Shkup, 28.07.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *