UÇK është e SHENJTË për të gjithë ne dhe askush nuk guxon të prek aty.

Na vjen keq që me afrimin e zgjedhjeve, Vmro-Dpmne ju kthehet praktikave të vjetra të cilat menduam që i kanë harruar.
Vmro-Dpmne po vazhdon polarizimin me BDI-në dhe kjo është lojë bajate, e vjetëruar. Shqiptarët janë bashkë kur vjen puna te çështja kombëtare.
UÇK është e SHENJTË për të gjithë ne dhe askush nuk guxon të prek aty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *