Takimi konstruktiv i liderëve të Lidhjes Europiane për Ndryshim me ambasadorin francez

Të tre liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim, Afrim Gashi, Bilall Kasami dhe Izet Mexhiti, sot me kërkesën e tyre e vizituan rezidencën e ambasadorit të Republikës së Francës në Shkup, SH.T. z. Siril Bomgartner.
Në këtë takim, të tre liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim e njoftuan ambasadorin francez për zhvillimet e fundit politike, siç është formimi i koalicionit të partive opozitare shqiptare, i cili tashmë njihet si Lidhja Europiane për Ndryshim. Në fokus të takimit ishte edhe tema e procesit të integrimit evropian, si dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *