Sot në selinë e Alternativës kryetari Afrim Gashi, me rastin e festës së Bajramit priti aktivistët dhe funksionarët e partisë.

Sot në selinë e Alternativës, kryetari, Afrim Gashi, i ka pritur në bakllava Bajrami aktivistët dhe funksionarët e partisë.
Në një atmosferë festive e miqësore, i uruan Bajramin e njëri-tjetrit, duke shpërndarë gëzimin e festës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *