Shpalosja e koalicionit “Lidhja Europiane për Ndryshim”, mes Alternativës, Lëvizjes Besa dhe Lëvizjes Demokratike.

Lidhja Europiane për Ndryshim vjen si adresë për secilin shqiptar të Maqedonisë së Veriut i cili e do ndryshimin, do një jetë më të mirë, më dinjitoze dhe më prosperuese në këto troje.
•Për ne prioritet kryesor është lufta kundër korrupsionit.
•Kujdesemi për identitetin tonë dhe për krenarinë e shqiptarëve.
•Angazhohemi për integrim të shpejtë në Bashkimin Evropian.
Lidhja është gjallë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *