Në selinë e Alternativës u bë prezantimi i Sekretariatit të Departamenteve

Sot në selinë e Alternativës u bë prezantimi i Sekretariatit të Departamenteve, me ç’rast drejtuesit e secilit departament i prezantuan para Kryesisë së Ngushtë propozim-programet e përpiluara, që më vonë do të dakordohen brenda partnerëve të koalicionit Lidhja Europiane për Ndryshim.
Ndryshimi i majit 2024 vjen bashkë me një ofertë cilësore dhe të implementueshme.
Gjithmonë ka Alternativë!
Lidhja është gjallë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *