Liderët e VLEN në iftarin me komunitetin boshnjak

Sonte kishim kënaqësi që iftarin ta bëjmë me komunitetin boshnjak. Përveçse nder, ishte edhe një mundësi më shumë që të bashkëbisedojmë e t’i dëgjojmë plot miq boshnjakë, të cilët po ashtu i ndajnë hallet e përbashkëta dhe shqetësimet e njëjta për jetën shoqërore-publike.


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *