Liderët e VLEN dhe miqtë nga Vetëvendosja u takuan për iftarë në Gostivarin e Dr. Arben Taravarit

Sonte kishim kënaqësi të marrim pjesë në iftarin e shtruar nga kryetari i Gostivarit dhe kandidati ynë presidencial, Dr. Arben Taravari.
Në mëshirën e muajit të bekuar, bëmë iftar bashkë me drejtuesit e koalicionit VLEN, si dhe miqtë nga Lëvizja Vetëvendosje, deputetët Avni Dehari dhe Mefail Bajqinovci.
Të faleminderit për mikpritjen, Arben!
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *