Kryetari Zeqirija Ibrahimi: Me mbështetje të delegatëve të Kongresit të Jashtëzakonshëm Zgjedhor, u zgjodha kryetar i Alternativës.

Mbrëmë, në Kumanovë, me mbështetje të delegatëve të Kongresit të Jashtëzakonshëm Zgjedhor, u zgjodha kryetar i Alternativës.
Me këtë rast shpreha mirënjohje për kryetarin e deritanishëm Afrim Gashi, për kryetarin e dritanishëm në detyrë, Bekim Sali, si dhe për të gjithë aktivistët e delegatët e këtij kongresi.
Një detyrë e re, me përgjegjësi të reja dhe me elan të ri.
Ju faleminderit të gjithëve!
Vazhdojmë…

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *