Kryetari Afrim Gashi takime të shumta me banorët e Kumanovës dhe Likovës

Një ditë e bukur si sot nuk mund të kalohej pa takuar derë më derë ata që do ta bëjnë ndryshimin me 8 maj. Nga qendra e Kumanovës kaluam përgjatë Dardanisë, për të biseduar pastaj me banorët e Opajës, Orizares, Nikushtakut e Haraçinës.
Të gjithë janë gati për ndryshim.
Ndryshimi ia VLEN!

LINKU 1

LINKU 2

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *