Kryetari Afrim Gashi priti sot disa nga deputetët e LVV dhe takuan banorët e Çairit dhe Lubotenit

Bashkë me deputetët e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, takuam aktivistët e komunës së Çairit e Lubotenit për të shprehur mirënjohje për kontributin që po japin për ndryshim. Aktivistët janë meritorët e fitores që do të kurorëzohet me 8 maj.

Ndryshimi ia VLEN!

LINKU


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *