Kryetari Afrim Gashi mysafir i Shkollës Ndërkombëtare “Maarif”

Sonte kisha kënaqësi që iftarin ta bëj si mysafir i Shkollës Ndërkombëtare “Maarif”.
Në një një iftar me plot miq, kishim mundësi të takohemi e të bashkëbisedojmë me shumë personalitete të larta të jetës shoqërore.
Zoti e pastë pranuar agjërimin tonë dhe veprat e mira të këtij muaji të bekuar!
Afrim Gashi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *