Kryetari Afrim Gashi dhe përfaqësues të VLEN vizituan sot tregun në Kumanovë, dhe dëgjuan hallet e qytetarëve

Sot vizitova tregun në Kumanovë dhe dëgjova hallet e shumë shqiptarëve kumanovarë. E përbashkëta që po dëgjojmë si refren, nga Kumanova deri në Strugë, është se shqiptarët duan ndryshim.
Lajmi i mirë është se ata tashmë e kanë një adresë – koalicionin VLEN, opsionin e vetëm shqiptar në këto zgjedhje.
Ndryshimi VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *