Kryetari Afrim Gashi bashkë me kolegët kryetarë të koalicionit VLEN, hapën sonte shtabin zgjedhor në Komunën e Tearcës.

Bashkë me kolegët kryetarë të koalicionit VLEN, hapëm sonte shtabin zgjedhor në Komunën e Tearcës.
Shpresa, entuziazmi dhe vullneti për ndryshim po e përcjell çdo aktivitet të VLEN-it.
Tearca VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *