Kryetari Afrim Gashi bashkë me kolegët Bilall Kasami dhe Izet Mexhiti takuan deputetin e SPD-së, Josip Juratovic.

Bashkë me kolegët e mi, Bilallin dhe Izetin, patëm nderin të takojmë deputetin e SPD-së, Josip Juratovic me të cilin diskutuam mbi perspektivën eurointegruese të vendit, sfidat të cilat ndodhen para nesh, por edhe luftën e pakomprimistë ndaj korrupsionit i cili për çdo ditë e më shumë po bëhet pengesa kryesore e rrugëtimit të Maqedonisë së Veriut drejt integrimit në BE.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *