Kryesia e Degës së Alternativës në Gostivar e mbajti mbledhjen e saj të radhës

Kryesia e Degës së Alternativës në Gostivar e mbajti mbledhjen e saj të radhës ku mes tjerash u diskutua për zgjedhjet e ardhëshme presidenciale dhe parlamentare si dhe për organizimin e shtabit zgjedhor komunal.
Kryesia e degës për shef të Shtabit Komunal për Alternativën në Gostivar u zgjodh Bekim Emini, zëvendës i shefit të shtabit u zgjodh Ismet Islami, ndërsa përgjegjës i Qendrës Analitike të shtabit u zgjodh Abdylshyqur Abedini.
Me hapa të sigurt vazhdojmë drejt fitores!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *