Krahë për krahë me diasporën shqiptare VLEN do ia del ta sjellë ndryshimin.

Krahë për krahë me diasporën shqiptare VLEN do ia del ta sjellë ndryshimin.
Kësaj radhe VLEN t’i dalim hakut vatrës tonë.
Diaspora shqiptare në Zvicër na e shtoi edhe më shumë vrullin dhe entuziazmin për të mos u ndalur deri në sjelljen e ndryshimit përfundimtar.
Kësaj radhe Ndryshimi VLEN!
Rretho numrin 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *