Gratë janë shtylla e familjes, shoqërisë dhe çdo procesi të shëndoshë shoqëror.

Gratë janë shtylla e familjes, shoqërisë dhe çdo procesi të shëndoshë shoqëror. Kjo u dëshmua edhe në këto dy muaj me angazhimin e tyre vetëmohues për NDRYSHIMIN.
Përzemërsisht faleminderit!
Zëri i juaj do të jehojë fuqishëm në Qeverinë e Re.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *