Dibra është gati për ta bërë ndryshimin.

Mbrëmë në mbledhjen e Alternativës – Dega Dibër, pas diskutimit për aktualitetin politik në vend dhe zgjedhjet që vijojnë, u zgjodh edhe shefi i shtabit dhe zëvendësshefi i shtabit zgjedhor të degës.
Kështu detyra e shefit të Shtabit të Degës së Dibër iu besua Lumi Crojt, ndërsa për zëvendësshef të shtabit u zgjodh Emin Verzivolli!
Dibra është gati për ta bërë ndryshimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *