Banorët e vyer të Orta Bunarit kanë mirëpritur kreun e Alternativës Afrim Gashi

Ndryshimi që ia vlenë po bëhet
Banorët e vyer të Orta Bunarit kanë mirëpritur kreun e Alternativës, Afrim Gashi në takimin e organizuar në kuadër të aktiviteteve për ndryshim.
Duke marr shëmbull nga këta qytetarë që u bënë bashkë për të ndryshuar pushtetin lokal tha se edhe liderë politik i janë përgjigjur kërksës së qytetarëve për ta bërë ndryshimin e madh. Për ta ndryshuar pushtetin që ka zënë rrënjë dhe i ka harruar qytetarët.
“Ju e keni dëshmuar kur u bëtë bashkë për të na besuar të qeverisim dhe na bëtë borxhli të angazhohemi për të plotësuar nevojat tuaja se vetëm të bashkuar mund ta nryshojmë gjendjen tonë. Mund ta përmirësojmë jetën në komunë, të hapim shkolla të reja, të rregullojmë rrugët, shëndetësinë dhe të bëjmë më të mirën për njëri tjetrin”, ka thënë Gashi duke rikujtuar se secili mund ta bëjë ndryshim me votë. Ndryshimi ia Vlen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *