Afrim Gashi: Sot hapëm shtabet e fitores në Butel dhe Shuto Orizarë.

Sot hapëm shtabet e fitores në Butel dhe Shuto Orizarë.
Shqiptarët vazhdojnë të radhiten me opsionin e vetëm kombëtar në këto zgjedhje, me koalicionin VLEN.
Kudo që shkojmë, këdo që takojmë, gjejmë shpresë, entuziazëm, vullnet të fortë për ndryshim.
Buteli VLEN! Shuto Orizarja VLEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *