Afrim Gashi: Kësaj here ja kemi borxh ta votojmë VLEN për hir të Harun Aliut

Koalicion opozitarë shqiptarë VLEN sonte ka hapur dy shtabe, një në Haraçinë dhe tjetrën në Gazi Babë.
Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në fjalimin e tij në komunën e GaziBabës, u shpreh se duke parë vullnetin e qytetarëve dhe pranin e madhe të tyre në çdo hapje të shtabeve, është i bindur se fitorja, fillimisht në zgjedhjet presidenciale e më pas në ato parlamentare është e paevitueshme.
Gashi mes tjerash kujtoi edhe Harun Aliun, duke thënë se këtë herë duhet të votohet Vleni edhe për shkak të atij.
“Kësaj here ja kemi borxh ta votojmë VLEN për hir të Harun Aliut”, tha Afrim Gashi kryetar i Alternativës.
VLEN deri tani ka hapur disa shtabe duke filluar nga Tetova, Gostivari, Çairi, Kumanova.

LINKU


Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *